Miért fontos a márkaépítés?

Bízza ránk cége marketing megjelenését

Akár már cégalapítás előtt kérje segítségünket, egy jól eltalált márkanév, logó és bejegyzett domain későbbi marketing megjelenésében akár nagy előnyt is jelenthet. Az arculattervezés során cégünk mindenben a segítségére lesz, vállaljuk teljes portfóliójának megtervezését és kivitelezését. Több ezer sablonból válogathat kedvére, de természetesen egyedi grafikai megoldásokkal és meg tudjuk valósítani elképzelését. A grafikai tervezésen túl a nyomdai kivitelezésben is a segítségére lehetünk szerződött partnerünk segítségével.

 • ­Modern „örökzöld” logó és megjelenés az Ön elképzeléseire szabva
 • ­Emelkedjen ki megjelenésével a konkurenciához képest
 • ­­­Stratégiai marketing elemek a helyes irányt mutatva

  Kérje ajánlatunkat

  OK, de mi a következő lépés?

  Mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudjuk miben lehetünk a segítségére és vállalkozásának beindítása mely fázisában tart. Ezt követően a következő szolgáltatásaink közül választhat:

  Eljárásunk a cégarculat kiválasztásában

  Átfogó és kategorizált logókból, arculati elemekből válogathat kedvére, megtakarítva a grafikai tervezés költségét.

  Felfedezés sablonokból

  Több ezer grafikai megoldás közül válogathat egy nyilvános katalógusból. Rengeteg szűrési lehetőség adott, így többek között tevékenységi köréhez, vagy nevéhez passzoló ábrát, szimbólumot is választhat. A céges arculat tervezésénél érdemes körültekintően elidőzni, mivel a színek, formák kapcsán inspirációt is adhat sok esetben a már kész megjelenési sablonok.

  cégarculati elemek

  Grafikai utómunka

  Logó esetén a kiválasztott sablon alapján beállítjuk a színvilágot, valamint a cég, szolgáltatás elnevezését. A további cégarculati elemeket szintén kiinduló sablonok alapján módosítjuk az előzetesen egyeztetett adatok és elképzelések szerint.

  cégarculat grafikai tervezés

  Digitalizálás előkészítés

  Az elkészült grafikai elemeket a kívánt méretre és fájlformátumra alakítjuk, illetve elvégezzük a nyomdai előkészítést. Ezt követően szerződött partnerünknek a kivitelezéshez átadjuk, akik a kért darabszámok alapján kiváló minőségben legyártják cégarculati eszközeit.

  marketing terv

  Végleges cégarculat

  A folyamat végeztével minden szükséges fájl forrást, grafikai munkát és elkészült nyomdai eszközt átadunk, természetesen a kiválasztott sablonok licensz engedélyével egyetemben. Szükség szerint az arculati kézikönyvet is elkészítjük, mely nagy segítség lehet a későbbi online marketing megjelenések során.

  brand márkaépítés