Miért fontos a márkaépítés?

Bízza ránk cége marketing megjelenését

Akár már cégalapítás előtt kérje segítségünket, egy jól eltalált márkanév, logó és bejegyzett domain későbbi marketing megjelenésében akár nagy előnyt is jelenthet. Cégünk mindenben a segítségére lesz, vállaljuk teljes portfóliójának megtervezését és kivitelezését. Több ezer sablonból válogathat kedvére, de természetesen egyedi grafikai megoldásokkal és meg tudjuk valósítani elképzelését. A grafikai tervezésen túl a nyomdai kivitelezésben is a segítségére lehetünk szerződött partnerünk segítségével.

 • ­Modern “örökzöld” logó és megjelenés az Ön elképzeléseire szabva
 • ­Emelkedjen ki megjelenésével a konkurenciához képest
 • ­­­Stratégiai marketing elemek a helyes irányt mutatva

  Kérje ajánlatunkat

  OK, de mi a következő lépés?

  Mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudjuk miben lehetünk a segítségére és vállalkozásának beindítása mely fázisában tart. Ezt követően a következő szolgáltatásaink közül választhat:

  • ­Cégarculati elemek készítése és kivitelezése (logó, névjegykártya, brosúrák, szórólapok, egyéb eszközök)
  • ­Domain ellenőrzés, regisztráció valamint tárhely ügyintézés
  • ­Weboldal kivitelezés és karbantartás, valamint közösségi médiafelületek kialakítása
  • ­SEO keresőoptimalizálás
  • ­Tartalomkészítés és publikálás (PR, videó)
  • ­Kattintás alapú és közösségi média hirdetések

  Eljárásunk a cégarculat kiválasztásában

  Átfogó és kategorizált logókból, arculati elemekből válogathat kedvére, megtakarítva a grafikai tervezés költségét.

  Felfedezés sablonokból

  Több ezer grafikai megoldás közül válogathat egy nyilvános katalógusból. Rengeteg szűrési lehetőség adott, így többek között tevékenységi köréhez, vagy nevéhez passzoló ábrát, szimbólumot is választhat. A céges arculat tervezésénél érdemes körültekintően elidőzni, mivel a színek, formák kapcsán inspirációt is adhat sok esetben a már kész megjelenési sablonok.

  cégarculati elemek

  Grafikai utómunka

  Logó esetén a kiválasztott sablon alapján beállítjuk a színvilágot, valamint a cég, szolgáltatás elnevezését. A további cégarculati elemeket szintén kiinduló sablonok alapján módosítjuk az előzetesen egyeztetett adatok és elképzelések szerint.

  cégarculat grafikai tervezés

  Digitalizálás előkészítés

  Az elkészült grafikai elemeket a kívánt méretre és fájlformátumra alakítjuk, illetve elvégezzük a nyomdai előkészítést. Ezt követően szerződött partnerünknek a kivitelezéshez átadjuk, akik a kért darabszámok alapján kiváló minőségben legyártják cégarculati eszközeit.

  marketing terv

  Végleges cégarculat

  A folyamat végeztével minden szükséges fájl forrást, grafikai munkát és elkészült nyomdai eszközt átadunk, természetesen a kiválasztott sablonok licensz engedélyével egyetemben. Szükség szerint az arculati kézikönyvet is elkészítjük, mely nagy segítség lehet a későbbi online marketing megjelenések során.

  brand márkaépítés