Mire jó a tartalommarketing?

A szövegírás rengeteg időt vehet el tőlünk és bár egyszerűnek tűnhet, mégis nagyon összetett feladat. Minden egyes cégnek- legyen az magánvállalkozás vagy akár nagy multi – szüksége van arra, hogy reklámozza magát. Ehhez pedig az kell, hogy folyamatosan bővülő, frissülő és figyelemfelkeltő tartalmakkal hívja fel magára a figyelmet, különösen odafigyelve a célközönségre. A tartalommarketing pontosan erre hivatott.

Kezdjük mindjárt a legelején: ma már elhagyhatatlan, hogy egy cégnek legyen saját weboldala. De lehet az akármilyen profi megjelenésű, ha a szövegezés nem tartalmaz elég szót, és ráadásként még nem is annyira ütős. Mit is jelent ez pontosan? Egy jó weboldal szövegezése egyértelmű, átlátható, figyelemfelkeltő, lényegre törő, kreatív és persze a helyesírása is rendben van.

Bízza profikra! A szövegírás nem is olyan könnyű…

Egy jó marketingszöveg egyszerre hívja fel magára a figyelmet és mutatja be az adott szolgáltatásokat úgy, hogy az mindenki számára érthető, megfogható legyen. Természetesen a fő cél pedig az, hogy a célközönséget mindezek után bevonzza, és egyre több vásárlóval/látogatóval/vendéggel gazdagodjon a vállalkozásunk.

Ehhez azonban nem elég a weboldalunk alap szövegezése, hanem szükség van folyton megújuló tartalmakra is. Ezekkel lehet ugyanis kiszolgálni a közönségünket, fenntartani az érdeklődést, valamint szert tenni új érdeklődőkre is.

  Kérjen ingyenes auditot

  Cikkírás, blogbejegyzések és hírek

  Csakúgy mint a közösségi médiában, a weboldalunkon is fontosak az időközönként megjelenő blogbejegyzések és hírek. A cikkírás lehetővé teszi, hogy bármilyen felületen újabb és újabb érdekességekkel keltsük fel az emberek figyelmét. A weboldalon megjelent új tartalmak, nemcsak megoszthatók a közösségi felületeken, hanem akár hirdetési kampányokra is felhasználhatók. Mindezek mellett a keresőoptimalizálás kapcsán is kiemelt jelentősséggel bírnak, csupán csak a tartalomban elhelyezett belső linkhivatkozásokkal is kedvezünk a Google robotjainak. A folyamatos tartalombővítés után, idővel vállalkozásunk területén pedig akár „szakértőként” tekinthet ránk a Google, ami a keresési eredményekben az 1-3 pozíciót jelenti.

  Fontos a szövegírás során, hogy mindig éreznünk kell, mennyire lehet rövidebb vagy hosszabb egy adott téma kidolgozása, mennyi az elég, vagy éppen a nem túl sok. Ezek mellett fontos, hogy a tartalmakat teljes mértékben a közönség igényeire szabjuk, szakmailag alaposan körbejárjuk és mindenki számára egyértelműen fogalmazzuk meg. Éppen ezért jó profikra bízni a munkát, hogy mindenképpen megfeleljen a szöveg minden kritériumnak.

  Szövegírással kapcsolatos szolgáltatásaink:

  ­ Szövegírás weboldalra (szükség esetén angol nyelvű fordítással)

  ­ Érkezési oldal szövegezése (landing page)

  ­ Facebook/Instagram bejegyzések, hirdetési kreatívok szövegezése

  ­ Meglévő tartalomból átiratok készítése

  Mit is nyerhetünk a megfelelő tartalommal?

  A tartalomkészítés nem csupán arról szól, hogy tájékoztassunk, vagy szórakoztassunk a segítségével, hanem az eladást, a forgalmat is növeli. A minőségi, színvonalas tartalmak egyfajta bemutatkozásnak is tekinthetők. Minél inkább elnyerjük velük a szimpátiát, annál több érdeklődésre tehetünk szert. Egy jól elkészített cikk, érkezési oldal (landing page), facebook bejegyzés, vagy hirdetési szövegezés segít az olvasóknak abban, hogy megismerjék az adott szolgáltatást, és megértsék, hogy nekik pont erre van szükségük.

  Bizza cégünkre a szövegírást, tartalommarketinget

  Legyen szó a weboldala szövegezéséről, egy blogoldal folyamatosan frissülő bejegyzéseiről, egy megjelenésről a közösségi médián, vagy éppen egy hírlevélről, melyben nem csak egy adott reklámot akar éltetni: itt jó helyen jár! Cégünk bármilyen típusú és témájú szöveg elkészítését vállalja, határok nélkül!

   Bizza cégünkre a szövegírást, tartalommarketinget

   Legyen szó a weboldala szövegezéséről, egy blogoldal folyamatosan frissülő bejegyzéseiről, egy megjelenésről a közösségi médián, vagy éppen egy hírlevélről, melyben nem csak egy adott reklámot akar éltetni: itt jó helyen jár! Cégünk bármilyen típusú és témájú szöveg elkészítését vállalja, határok nélkül!