Digitális marketing Blog

image seo kép keresőoptimalizálás

2022-06-30

Képek keresőoptimalizálása – 10 képoptimalizálási tipp

Miért fontos a képek keresőoptimalizálása? Egy 2022-es felmérés szerint a Google képkeresései az összes keresés 22,6%-át teszik ki. Épp ezért fontos, hogy weboldalunk képei optimalizálva legyenek, máskülönben komoly mértékű forgalomtól lehet elesni. Webáruházak, termékbemutatók, tesztek esetében ez pedig hatványozottan igaz.

google hirdetés

2021-09-14

Google hirdetések 10 pontos ellenőrzési lista

Az online marketing egyik legnépszerűbb hirdetési formája a kattintás alapú (pay per click) Google ads hirdetés. Ahhoz, hogy jó eredményeket érjünk el, a kampányok kialakítása során számos tényezőt kell figyelembe vennünk, melyek befolyásolják a kattintási árakat. A költségeket, keresési hirdetések esetén a Google aukció formájában határozza meg a konkurens hirdetők tevékenységének elemzésével és összehasonlításával. Az

2021-05-27

Keresőoptimalizálás alapok: hogyan kerülhetünk a Google találatok élére?

1000-ből 626 magyar felnőtt lakos a Google keresőben tájékozódik minden új vásárlás előtt. A döntést a Google-ben olvasottak alapján hozzák meg. A weboldalak sorrendje jelentősen meghatározza, hogy a lehetséges vevők kinél fognak vásárolni.

email marketing

2021-03-25

Email marketing – Hogyan lehet az e-mail feliratkozókat fizető ügyfelekké tenni?

Az email marketing alapja a címlista összeállítása, mely nagyon fontos minden cég életében, – ez az egyik legértékesebb eszköz, amellyel vállalkozása rendelkezhet. Ha a lista egyre bővül, máris nyer. De egy további lépéssel bevételt is szerezhet vele. Az alábbi tippek segítségével a hírleveleseket fizető ügyfelekké alakíthatja, amit már ma elkezdhet!