Legyen az első találati oldalon!

A keresőoptimalizálás igen összetett feladat, bízza inkább profikra!

A SEO jelentése egy angol mozaik szóból ered (Search Engine Optimization), vagyis magyarul keresőmotor optimalizálás. A keresőmotor lényegében a Google, ami egy rendkívül bonyolult algoritmus alapján jeleniti meg a felhasználó által beírt keresési kifejezés eredményeit. Annak érdekében, hogy a leghasznosabb információkkal láthassák el a felhasználókat, a kereső algoritmus számos tényezőt vesz figyelembe, mint például a lekérdezés szavait, a weboldalak relevanciáját, hasznosságát, szakmaiságát, továbbá a felhasználó tartózkodási helyét és beállításait.

Munkáink során sokszor találkozunk olyan jelenséggel, hogy egy elkészült weboldal magára van hagyva és még az alapvető SEO keresőoptimalizálási beállítások, szükséges Google, közösségi médiabeállítások és fiókkapcsolatok sincsenek elvégezve.  Ezek mind elengedhetetlen alapfeltétele annak, hogy szolgáltatásunkat, termékünket az érdeklődők megtalálják.

A keresőoptimalizálás lépcsőfokai

 • ­Technikai SEO audit
 • ­Tartalmi On-page SEO
 • ­Off-page SEO

> Google keresőoptimalizálás: Útmutató kezdőknek

Cégünk a technikai SEO ellenőrzés, majd javítások, módosítások után a keresőoptimalizálás tartalmi elemeire is nagy figyelmet szentel. A belső optimalizálási feladatok elvégzését követően online marketing és link építési stratégiát is javaslunk, hogy weboldalának forgalmát megnöveljük.

  Kérjen ingyenes auditot

  Kérje ajánlatunkat - weboldal keresőoptimalizálás

   Keresőoptimalizálás referenciák

   SEO tanulmányok

   gyorsítótárazás

   SEO audit – gyorsítótárazás hiánya a JavaScript és CSS fájloknál

   A SEO auditok során az „uncached JavaScript and CSS files” probléma akkor jelentkezik, ha a böngésző gyorsítótárazása nincs megadva a válaszfejlécben (response header). Ha engedélyezzük a böngésző gyorsítótárát a JavaScript- és CSS-fájlokhoz, akkor tárolhatják és újra felhasználhatják ezeket az erőforrásokat anélkül, hogy újra le kellene tölteniük őket az oldal lekérésekor.

   VIEW DETAILS
   alt-leírás

   SEO audit – Hiányzó alt leírás a képeknél

   Az „img” címkéken belül található alt attribútumokat a keresőmotorok használják a képek tartalmának megértésére. Ha ezeket az alt leírásokat nem definiáljuk megfelelően a képfeltöltés során, akkor képkereséskor rossz rangsorolást fog kapni a találatoknál, vagy a kép egyáltalán meg sem fog jelenni.

   VIEW DETAILS
   duplikált oldalcím és h1 tag

   SEO audit – Duplikált oldalcím és h1 tag

   Nem jó megoldás ha az oldal címét (title), valamint a h1 címke (tag) tartalmát meggismételjük a fejlécben. Ha ezek megegyeznek, akkor a keresők túloptimalizáltnak tekintheti az oldalt, de a legfontosabb, hogy ugyanazon tartalom használata esetén elveszítjük a lehetőséget más releváns kulcsszavak beépítésére.

   VIEW DETAILS
   duplikált tartalom

   SEO audit – Duplikált tartalom

   A duplikált tartalom azt jelenti, hogy a tartalom az interneten több helyen is megjelenik, más-más URL címmel. Tehát ha ugyanaz a tartalom több webcímen jelenik meg, akkor duplikált tartalmat kapunk. Technikailag ez nem jelent büntetés, azonban az ismétlődő tartalom befolyásolhatja a keresőmotorok rangsorát.

   VIEW DETAILS
   title cím leírás

   SEO audit – Duplikált cím leírás (title tag)

   A cím címke az oldal tartalmának pontos és tömör leírása, amely a keresési eredmények között (SERP) jelenik meg. Ez segít a keresőmotoroknak és felhasználóknak megérteni, hogy miről szól az oldal. Az ismétlődő cím címkék megnehezítik a keresőmotorok számára annak megállapítását, hogy a webhely mely oldalai relevánsak egy adott keresési lekérdezés szempontjából.

   VIEW DETAILS
   meta leírás

   SEO audit – Duplikált meta leírás

   A különböző oldalakon található meta-leírások megismétlésével, az oldalra vonatkozó releváns kulcsszó megjelenítésének lehetőségét veszítjük el. Ezenkívül a meta-leírások duplikálása megnehezíti a keresőmotorok és a felhasználók számára a különböző weboldalak megkülönböztetését.

   VIEW DETAILS