Legyen az első találati oldalon!

A keresőoptimalizálás igen összetett feladat, bízza inkább profikra

Munkáink során sokszor találkozunk olyan jelenséggel, hogy egy elkészült weboldal magára van hagyatva és még az alapvető SEO keresőoptimalizálási beállítások, szükséges Google, közösségi médiabeállítások és fiókkapcsolatok sincsenek elvégezve.  Ezek mind elengedhetetlen alapfeltétele annak, hogy szolgáltatásunkat, termékünket az érdeklődők megtalálják.

A keresőoptimalizálás lépcsőfokai

 • ­Technikai SEO audit
 • ­Tartalmi On-page SEO
 • ­Off-page SEO

A technikai ellenőrzés, majd javítások, módosítások után a keresőoptimalizálás tartalmi elemeire is nagy figyelmet szentelünk. A belső optimalizálási feladatok elvégzését követően online marketing és link építési stratégiát is javaslunk, hogy weboldalának forgalmát megnöveljük.

  Kérjen ingyenes auditot

  SEO tanulmányok

  alt-leírás

  SEO audit – Hiányzó alt leírás a képeknél

  Az “img” címkéken belül található alt attribútumokat a keresőmotorok használják a képek tartalmának megértésére. Ha ezeket az alt leírásokat nem definiáljuk megfelelően a képfeltöltés során, akkor képkereséskor rossz rangsorolást fog kapni a találatoknál, vagy a kép egyáltalán meg sem fog jelenni.

  TOVÁBB
  duplikált oldalcím és h1 tag

  SEO audit – Duplikált oldalcím és h1 tag

  Nem jó megoldás ha az oldal címét (title), valamint a h1 címke (tag) tartalmát meggismételjük a fejlécben. Ha ezek megegyeznek, akkor a keresők túloptimalizáltnak tekintheti az oldalt, de a legfontosabb, hogy ugyanazon tartalom használata esetén elveszítjük a lehetőséget más releváns kulcsszavak beépítésére.

  TOVÁBB
  duplikált tartalom

  SEO audit – Duplikált tartalom

  A duplikált tartalom azt jelenti, hogy a tartalom az interneten több helyen is megjelenik, más-más URL címmel. Tehát ha ugyanaz a tartalom több webcímen jelenik meg, akkor duplikált tartalmat kapunk. Technikailag ez nem jelent büntetés, azonban az ismétlődő tartalom befolyásolhatja a keresőmotorok rangsorát.

  TOVÁBB
  title cím leírás

  SEO audit – Duplikált cím leírás (title tag)

  A cím címke az oldal tartalmának pontos és tömör leírása, amely a keresési eredmények között (SERP) jelenik meg. Ez segít a keresőmotoroknak és felhasználóknak megérteni, hogy miről szól az oldal. Az ismétlődő cím címkék megnehezítik a keresőmotorok számára annak megállapítását, hogy a webhely mely oldalai relevánsak egy adott keresési lekérdezés szempontjából.

  TOVÁBB
  meta leírás

  SEO audit – Duplikált meta leírás

  A különböző oldalakon található meta-leírások megismétlésével, az oldalra vonatkozó releváns kulcsszó megjelenítésének lehetőségét veszítjük el. Ezenkívül a meta-leírások duplikálása megnehezíti a keresőmotorok és a felhasználók számára a különböző weboldalak megkülönböztetését.

  TOVÁBB
  4xx hiba

  SEO audit – 4xx hibakód, klienshiba

  A 4xx hibakód azt jelenti, hogy egy oldal nem érhető el, ami általában egy nem létező hivatkozás eredménye. Ezek a hibák gátolják a felhasználókat és a keresőmotor robotjait, hogy hozzáférjenek egy hivatkozott tartalomhoz, ami negatívan befolyásolhatják mind a felhasználói élményt, mind a keresőmotorok feltérképezhetőségét.

  TOVÁBB