Reszponzív Weboldal készítés

Emelkedjen ki a tömegből!

A weboldal készítés során cégünk az egyik leginkább felhasználóbarát és később is kiválóan optimalizálható WordPress alapokra épít. Amennyiben új weboldalról van szó, úgy a domain és tárhely ügyintézését is szívesen átvállaljuk. Természetesen elavult oldalak archiválását, majd implementálását is vállaljuk WordPress alapokra.

  • ­Egyetlen dizájn és reszponzivítás az összes platformra
  • ­Több ezer gyönyörű, modern sablon stílusokból tud válogatni
  • ­Hatékony értékesítését egy stratégiailag kialakított felhasználóbarát weboldallal tudjuk garantálni

A kivitelezés után weboldalát nem hagyjuk magára! Elvégezzük a szükséges technikai beállításokat, a Google és közösségi média kapcsolatokat és fiókbeállításokat. Ezt követően weboldalát folyamatosan karbantartjuk, a szükséges frissítéséket, kért módosításokat elvégezzük, valamint a tartalmi frissítéseket feltöltjük.

Kérjen ingyenes auditot

Eljárásunk weboldal készítés esetén

Átfogó és kategorizált weboldal sablonokból válogathat kedvére, megtakarítva a grafikai tervezés és egyedi programozás költségeit.

Személyes konzultáció

Új weboldal készítés esetén meg kell ismerjük a cég tevékenységi körét, szervezeti felépítését és a konkurens vállalatok online jelenlétét. Meglévő oldal esetén az ingyenes auditunk alapján teszünk javaslatot a fejlesztésre vagy a teljes átalakításra. Mindkét esetben elengedhetetlenül szükséges a személyes kommunikáció.

weboldal egyeztetés

Weboldal sablon választás

A cég tevékenységi körének megfelelően elvégezzük a több ezer rendelkezésre álló weboldal sablon szűrését, majd a személyesen megbeszélteknek és igényeknek megfelelően elküldjük javaslatainkat (működő demó oldalakat), mely közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.

weboldal sablonok

Végső reszponzív dizájn

A WordPress alapokra épített weboldal sablon alapvető motorját magyarra fordítjuk, elvégezzük a szükséges egyedi kódok, stílusok programozását majd átalakítjuk az Ön elképzeléseinek és szolgáltatásának megfelelően. A folyamatokat online végig tudja követni, mivel kialakítunk egy ehhez szükséges átmeneti tárolót (domaint vagy aldomaint). A végleges reszponzív weboldalra 6 hónapos teljes garanciát vállalunk.

reszponziv weboldal

Weboldal karbantartás

Elkészült weboldalának karbantartását is bízza ránk, tartsa oldalát naprakészen. Havi díj ellenében elvégezzük a szükséges bővítmény frissítéseket, felmerült javításokat, módosításokat. Folyamatosan ellenőrizzük online jelenlétét, valamint feltöltjük és optimalizáljuk a tartalmi bővítéseket, melyhez szövegírót is tudunk biztosítani.

weboldal karbantartás