Reszponzív Weboldal kivitelezés

Emelkedjen ki a tömegből!

A weboldal készítés során cégünk az egyik leginkább felhasználóbarát és később is kiválóan optimalizálható WordPress alapokra épít. Az online marketing alapja, hogy olyan weboldallal rendelkezzünk, melynek konkrét céljai vannak, ezért első körben ezt kell kitűznünk magunk elé. Amennyiben új weboldalról van szó, úgy a domain nevet lefoglaljuk és a tárhely ügyintézését is szívesen átvállaljuk. Természetesen elavult oldalak archiválását, majd implementálását is vállaljuk WordPress alapokra.

 • ­A kitűzött célnak megfelelően több ezer gyönyörű, modern sablon stílusokból tud válogatni
 • ­Egyetlen dizájn és reszponzivítás az összes platformra
 • ­Hatékony értékesítését egy stratégiailag kialakított felhasználóbarát weboldallal tudjuk garantálni

A kivitelezés után weboldalát nem hagyjuk magára! Elvégezzük a szükséges technikai beállításokat, a Google és közösségi média kapcsolatokat és fiókbeállításokat. Ezt követően weboldalát folyamatosan karbantartjuk, a szükséges frissítéséket, kért módosításokat elvégezzük, valamint a tartalmi frissítéseket feltöltjük.

  Kérjen ingyenes auditot

  Eljárásunk a weboldal kivitelezés során

  Átfogó és kategorizált WordPress weboldal sablonokból válogathat kedvére, megtakarítva a weboldal tervezéssel járó grafikai költségeket és az egyedi programozás árát.

  Személyes konzultáció

  Új weboldal készítés esetén meg kell ismerjük a cég tevékenységi körét, szervezeti felépítését, rövid és hosszútávú céljait, és a konkurens vállalatok online jelenlétét. Meglévő oldal esetén az ingyenes auditunk alapján teszünk javaslatot a fejlesztésre vagy a teljes átalakításra. Mindkét esetben elengedhetetlenül szükséges a személyes kommunikáció.

  weboldal egyeztetés

  Weboldal sablon választás

  A cég tevékenységi körének megfelelően elvégezzük a több mint 10 ezer rendelkezésre álló weboldal sablon szűrését, majd a személyesen megbeszélteknek és igényeknek megfelelően elküldjük javaslatainkat (működő demó oldalakat), mely közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Szükség szerint lefoglaljuk a domain nevet, és eljárunk a tárhelyügyintézés során. Ha már van meglévő saját domain név és tárhely, akkor ezek hozzáféréséhez kérünk engedélyt, majd ellenőrizzük a beaállításokat, hogy az új wordpress weboldal megfelelő környezetben tudjon működni. Nagyon fontos, hogy új és meglévő weboldal esetén, az SSL tanúsítvány feltétlenül szükséges, hogy weboldala biztonságos legyen.

  weboldal sablonok

  Végső reszponzív dizájn

  A WordPress alapokra épített weboldal sablon alapvető motorját magyarra fordítjuk, elvégezzük a szükséges egyedi kódok, stílusok programozását majd átalakítjuk az Ön elképzeléseinek és szolgáltatásának megfelelően. A honlap készítés utolsó fázisa a weboldal tartalmi elemeinek a feltöltése, mely során a keresőoptimalizálást is elvégezzük. A folyamatokat online végig tudja követni, mivel kialakítunk egy ehhez szükséges átmeneti tárolót (domaint vagy aldomaint). Az így elkészült teljesen egyedi, végleges reszponzív weboldalra 6 hónapos garanciát vállalunk.

  reszponziv weboldal

  Weboldal karbantartás

  Elkészült weboldalának karbantartását is bízza ránk, tartsa oldalát naprakészen. Havi díj ellenében elvégezzük a szükséges bővítmény frissítéseket, felmerült javításokat, módosításokat. Folyamatosan ellenőrizzük online marketing jelenlétét, valamint feltöltjük és optimalizáljuk a tartalmi bővítéseket, melyhez szövegírót is tudunk biztosítani.

  weboldal karbantartás

  Honlap készítés árak - Mennyibe kerül egy WordPress weboldal?

  A személyes konzultáció és az igények felmérése alapján készítjük el árajánlatunkat. Általánosságban elmondható, hogy minél több tartalomra (oldalra) van szükség, és/vagy az alapfunkciókon kívül további egyedi megoldásokat, és bövítményeket kell telepíteni, konfigurálni, a weboldal készítés ára annál drágább.

  Egy új WordPress weboldal ára (például egyszerű statikus, pár oldalas mikrosite) esetén 85e Ft-tól indul, míg egy webáruházzal felvértezett, vagy egyedi modulokkal rendelkező weboldal kivitelezés több százezer forint is lehet.

  Amennyiben saját weboldalt szeretne, mindíg tartsa szem előtt, hogy ez az egyik legfontosabb marketing eszköz, hiszen az első benyomás vállalkozásának megítélése szempontjából nem mindegy. Éppen ezért mindig tervezzen hosszú távra, határozza meg céljait és keressen minket 😉

  Weboldal referenciák